Vi har hele feriekomplekset

Feriekomplekset LEGOLAND er det største feriekompleks i Europa. Det ligger i nærheden af Billund, Danmark. GIVSKUD ZOO er en af de største zoologiske haver i Nordeuropa med en samling på mere end 2.000 dyr.

Oplevelsen af LEGOLAND og GIVSKUD ZOO er denne korte rejse fra Budapest værd.

Givskud Zoo er et godt sted at besøge i juleferien. Det er meget smukt og har masser af ting at lave. Du bør bruge lidt tid her, fordi det virkelig er det værd.

LEGOLAND Holiday Village er det perfekte sted for hele familien at lære, lege, opdage og have det sjovt sammen i juleferien. Parken har så meget at tilbyde, at du ikke kan passere uden at stoppe! Det er en ideel destination for alle, der ønsker at komme ud af deres daglige rutine i løbet af disse magiske dage.

Feriekomplekset i Givskud Zoo byder på en bred vifte af attraktioner som swimmingpools, spafaciliteter, saunaer og tyrkiske bade til den rette afslapning.

Vi har alle de typiske turistattraktioner, som du ville forvente at finde i Danmark under dit ophold.

En af disse typiske turistattraktioner er LEGOLAND, som er en forlystelsespark dedikeret til LEGO klodser. Det har over 50 millioner besøgende hvert år og byder på mere end 20 forskellige forlystelser, herunder en rutsjebane med specialeffekter.

En anden dansk hæfteklamme i feriekomplekset er GIVSKUD ZOO, der indeholder mere end 70 dyrearter. Zoologisk have omfatter også en kæledyrs-zoo, hvor børn kan møde forskellige typer husdyr og lære om dyrefoder ved at håndfodre dem gennem hegnet.

Du kan bruge saunaen, spaen eller leje et surfbræt

LEGOLAND er en forlystelsespark nær København, Danmark. Den danske arkitekt og kunstner Olafur Eliasson tegnede parken, der siden er blevet et populært turistmål for mennesker rundt om i verden.

Givskud Zoo er en zoologisk have i det centrale Jylland, Danmark. Det ligger 10 kilometer syd for Aarhus og blev etableret i 1927 af Hans Christian Andersen og hans kone, Anne Marie Andersen.

Tyrkisk tales som modersmål af omkring 75% af befolkningen. Den Tyrkiske Republik har været et officielt sprog siden 1928, og det er også officielt i det nordlige Cypern samt tales af mange immigranter fra Tyrkiet til Europa.

Du kan finde en række forskellige aktiviteter, du kan lave i LEGOLAND, GIVSKUD ZOO og endda på stranden, som du måske vil prøve.

LEGOLAND er en forlystelsespark i Billund, Danmark. Du kan besøge det med din familie eller venner på en dagstur fra København. Om sommeren kan du endda leje et surfbræt og bruge nogle timer på at surfe på bølgerne i LEGOLANDs pool.

Der er flere måder at opleve LEGOLAND på, afhængigt af hvad du vil gøre der. Du kan bruge saunaen, spaen eller leje et surfbræt.