Se Legoland live

LEGOLAND® Discovery Center er en sjov og lærerig destination for alle aldre. Det er et godt sted at tage en pause fra byen og nyde en spændende dag i de smukke omgivelser i East Coast Park. Se LEGOLAND® live på din computer eller via vores app, hvor du kan se LEGOLAND® Discovery Center i realtid.

LEGOLAND® Discovery Center Singapore tilbyder forskellige underholdningsmåder, herunder liveshows, forlystelser, attraktioner og mange flere. Se et af liveshowene på den store skærm, mens du nyder din yndlingsdrink eller snack!

LEGOLAND er en forlystelsespark fundet i byen Carlsbad, Californien, der åbnede sine døre for gæsterne den 4. april 1955. Det har været en yndet familieattraktion siden starten og blev udpeget som en af de største turistattraktioner i det sydlige Californien.

Se Legoland live streams fra hele verden online GRATIS!

Som verdens første forlystelsespark dedikeret til LEGO, kender mange mennesker allerede denne populære destination. Men det er en af de mindre kendte attraktioner i København – Se Legoland live.

Watch Legoland live tilbyder en uovertruffen udsigt over den danske hovedstad fra toppen af en bakke med udsigt over Givskud Zoo og Surfhill Marina. Bortset fra at kunne se en smuk udsigt over byen, kan besøgende også deltage i aktiviteter som yoga, vandreture, paddle-boarding og endda ridning.

Efter en tur til Legoland er det værd at drage fordel af vores SPA -center

Efter en tur til Legoland er det værd at drage fordel af vores SPA -center i GIVSKUD ZOO.

Efter at have brugt hele dagen på forlystelserne og leget med børnene, skal du slappe af. Udforsk Hill Spa på vej hjem, eller slap af i vores udendørs saunaer eller spabad.

Efter en tur til Legoland bør vi drage fordel af vores SPA -center i Givskud Zoo og slappe af i surfhill.

Efter en dag ude i LEGOLAND kan du tage din familie til GIVSKUD ZOO, hvor der er masser af forskellige dyr at se. Der er også forskellige aktiviteter at lave. Du kan få en afslappende spa på surfhill eller endda gå i sauna i det tyrkiske badehus.

Efter at have boet på et af vores 4-stjernede hoteller, kan du besøge LEGOLAND Resort Spa, hvor du finder en indendørs pool, saunaer, wellnesscenter og mere.

Vi inviterer hele familier

LEGOLAND er en forlystelsespark, der tilbyder forlystelser og oplevelser for alle aldre. Mærket er kendt for sine unikke oplevelser, og vi inviterer hele familier til at deltage i det sjove.

Denne artikel fremhæver vigtigheden af at invitere hele familier i en forlystelsespark som LEGOLAND. Som fremhævet tilbyder mærket forlystelser og oplevelser for alle aldre, og det er bedst, når alle nyder dem sammen.

LEGOLAND® Discovery Center er en forlystelsespark i Billund, Danmark. Forestil dig en dag ude med hele familien i LEGOLAND® Park.

Givskud Zoo er et sjovt, lærerigt og sikkert sted for alle aldre at nyde udendørs aktiviteter og dyr. Det ligger i nærheden af København og har været et yndet sted for både lokale og besøgende siden 1878.

Spa, sauna, surfhill og tyrkisk er nogle af de tilbudte tjenester i Givskud Zoo, som folk helt sikkert ville elske at prøve!

Vælg mellem en række attraktioner i LEGOLAND, GISSKUD ZOO og surfhill for at skabe en dag fuld af sjov for hele familien.

Vi inviterer familier til at nyde en hel dag her i LEGOLAND med forskellige aktiviteter for alle aldre. Vælg mellem en række attraktioner, såsom forlystelser, shows og forlystelser for at få en uforglemmelig tid.