Generelt

MyCamp-kortet, som du får udleveret ved ankomsten, er til brug for åbning af bommen, betaling for brusebad, badelandsadgang samt tøjvask og tøjtørring. Der er forlods lagt en kredit på 150 kr. på kortet ved udleveringen. Såfret kreditbeløbet bliver opbrugt i løbet af opholdet, stopper kortet med ar virke, og man må udligneforbruget i receptionen. Det er muligt løbende at følge med i sit forbrug via kortlæseren, der er placeret på væggen i gården ved campingkøkkenet.Kortene er personlige og man hæfter for det forbrug, der er på kortet. Såfremt du mister dit kort, er det vigtigt straks at melde dette i receptionen. Et mistet kort koster 20 kr + eventuelt forbrug.

Åbningstider i reception, butik og Cafe Trelde varierer i løbet af sæsonen. De gældende åbningstider kan til enhver tid ses ved indgangen til receptionen og Cafe Trelde.

Bandlandet er åben fra ca. medio maj til ca. 1. september.Pladsens gæster anvender det udleverede plastkort for at få adgang igennem karusellen. Det koster 15 kr. per person per adgang, hvilket automatisk noteres på kontoen. Børn under 3 år har gratis adgang. Det er muligt at købe et 10 turskort i receptionen for 100 kr. Ved adgang er det automatisk gratis at benyte spa, sauna, dampbad samt brusebad.

I badelandet er der opsat informationstavler om hygiejne samt andre brugsregler, og det er meget vigtigt at overholde disse regler. Benyttelse af badelandet er på eget ansvar og der er ikke fast opsyn i åbningstiden. Mindre børn må kun anvende badelandet ifølge med en voksen. Husk eventuelt at medbringe en 10 kr.'s mønt til skabene i omklædningsrummene.

I det meste af badelandets åbningstid, er det muligt direkte fra badelandet at købe med, is og drikke i salgsboden ved Cafe Trelde. Det er dog også tilladt at medbringe egne drikke og madvarer.

Bommene kan åbnes i tidsrummet mellem kl. 07.00 og kl. 23.00. I nødstilfælde, f.eks. aktut sygdom m.v., man man kontakte lejrchefen på telefonnummer 69 60 80 59.

Morgenbrød og andre typer brød bager vi selv i butikken. Det er ikke nødvendigt at bestille på forhånd,men ønskes specielle tper brød, anbefales det, at der bestilles på forhånd. I ugerne 28 - 31 er det ikke muligt på forhånd at bestille morgenbrød. Ønskes flutes il aften eller friskbagt wienerbrød om efermiddagen, er det altid muligt at bestille dette i butikken.
Trelde Næs