Vandland

Varetegnet for pladsens vandland er den 8 meter høje og 50 meter lange vandrutschebane, der kan sætte gang i adrenalinen hos de fleste, men man finder også en surfhill og en kraftig modstrømskanal, boblezone, vanddyser og vandgardin.
Selvfølgelig er der også et mindre bassin med lidt varmere vand til de små hvor de kan plaske rundt, med tilhørende mini-rutchebane.

Er man til ren afslapning, indeholder vandlandet en stor fælles sauna, tyrkisk dampbad og et stort indendørs spa-bad samt et stort antal liggestole og borde til fri afbenyttelse. I forbindelse med vandlandet er der indrettet et lille wellness lokale, hvor man kan få fodbehandling, massage m.v. Tider kan bookes i receptionen.

Vandlandet har moderne omklædningsfaciliteter med brusebad og aflåste opbevaringsskabe.

I forbindelse med vandlandet er der servering fra Café Trelde, hvor man kan købe fast-food, is og drikkevarer.

Vandlandet åbner i 2017 til Kristi Himmelfartsferien d. 24. maj og lukker søndag den 3. september. Såfremt vejret skulle være lige så sommerligt i starten af september som i 2016, kan åbningstiden blive forlænget.

OBS. For campingpladsens gæster betales adgang med kr. 15,- pr. adgang pr. person.

Der er mulighed for at købe 10 klipskort for 100,-

 
Vandland 
Vandland 
Vandland 
Vandland 
Vandland 
Vandland 
Vandland 
Vandland 

Bemærk

Vandlandet åbner i 2017 onsdag den 24. maj og lukker igen søndag d. 3. september. Hvis vejret er lige så sommerligt i begyndelsen af september som i 2016, vil åbningstiden blive forlænget.