6 PERSONERS LUKSUSHYTTER MED TOILET OG BAD

Hytterne er på 25 m2, indrettet med et separat soveværelse med en dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet, opholdsstue med køkken og spiseplads samt dobbelt sovesofa, hems med 2 sovepladser samt udendørs terrasse med havemøbler.

Hyterne er udstyret med ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og TV samt alt i bestik og service til 6 personer. Desuden er der dyner og puder til 6 personer.

6 PERSONERS STANDARDHYTTER MED KOLDT VAND

Der er tale om ældre hytter på hver 20 m2, indrettet med en opholdsstue med dobbelt sovesofa samt hems. Hytterne har alt til madlavning og service og der er et mini-køkken med køleskab i hytterne, der er forsynet med koldt vand. I hytterne findes dyner og puder til 6 personer. Hytterne har havemøblerog en udendørs terrasse. Hytterne ligger i umiddelbar nærhed af toiletbygning

4 PERSONERS STANDARDHYTTER MED KOLDT VAND

Hytterne er på 15 m2 med plads til 4 personer. Hytterne er indrettet med et opholds- og soverum samt minikøkken med køleskab. Der er bestik og udstyr til madlavning samt dyner og puder til 4 personer. Hytterne har en mindre udendørs terrasse og der er havemøbler til 4 personer. De fleste hytter ligger i umiddelbar nærhed til toiletbygning.

Klik på Priser for at se prisoversigten
Luksushytte 
Standardhytte 
Luksushytter