Hytter, værelser, campingvogne og familietelte GENERELT

For samtlige enheder gælder: der er kaffemaskine samt bestik/service/kogegrej og dyner/puder til det antal personer enheden rummer. Man skal selv medbringe sengelinned, med mindre leje er aftalt. Man skal selv medbringe viskestykker, håndklæder og klude. Der er egenrengøring, medmindre andet er aftalt.


CAMPING I FAMILIEHYTTER MED EGET BAD OG TOILET

Ønsker du at opleve campinglivets glæder med naturoplevelser, aktiviteter og hygge og ønsker du samtidig at bo komfortabelt med eget toilet/bad - så er svaret pladsens luksushytter. Der rådes over 35 moderne og komfortable hytter, der er placeret i et dejligt skovområde på pladsen. I forbindelse med hytteområdet er placeret en legeplads med hoppepude.

Hytterne har soveplads til 6 personer og indeholder alle en terrasse med havemøbler, toilet og bad, separat soveværelse med dobbeltseng, tv, moderne køkken med ovn, mikroovn, køleskab og køkkengrej. Hytterne har service til 6 personer og har dyner og puder. Sengelinned kan lejes på pladsen eller du kan medbringe dit eget. Desuden er der mulighed for at leje høj barnestol og week-end seng.

Indretning

Hytterne er indrettet med en stue, hvor der er mulighed for opredning på dobbelt sovesofa. Der er som nævnt separat soveværelse og separat bad/toilet. Hytten har desuden hems med 2 sovepladser.

Priser

Priserne varierer afhængig af periode og opholdets længde. Priserne kan ses på den separate prisoversigt.

Man skal som udgangspunkt selv foretage slutrengøring. Rengøringsmidler og grej kan lånes i receptionen. Det er muligt at købe slutrengøring af pladsen ved forudbestilling.
Luksushytter 
Hygge 
Værelse med tekøkken på Klintegården 
Luksushytte 
Standardhytte 
Standardhytte 

bemærk

Der kræves campingpas ved ophold i hytter og værelser.