Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af pladsen

I området omkring Fredericia er der mange muligheder for mange interessante oplevelser.

Et must for de fleste er naturligvis de kendte seværdigheder LEGOLAND og Givskud ZOO. En tur i MADSBY LEGEPPARK med børnene må man heller ikke snyde sig selv for.

For de historisk interesserede er Fredericia by et besøg værd. Byen har bevaret de autentiske fæstningsanlæg og volde fra 1800 årene, hvor byen spillede en væsentlig rolle i krigene med Tyskland. Koldinghus er et andet historisk interessant sted at besøge.

Kunstinteresserede bør bl.a. besøge Trapholt i Kolding og Keramikmuseet i Middelfart.

Fredericia og Middelfart-området byder på en meget smuk natur, hvor man kan udforske de mange kyststrækninger og store skovområder. 

En dagsudflugt kunne gå til Danfoss Universe med en afstikker til grænsekioskerne.

Århus er heller ikke langt væk, med f.eks. et besøg i Den Gamle By, Moesgård Museum osv. 

Fyn er en herlig ø med mange spændende muligheder - f.eks. et besøg i H.C. Andersens Hus, Egeskov Slot, Vissenbjerg Terrarium, Odense ZOO, Fjord og Bælt Centret, Kerteminde 

Shopping er der rig mulighed for i såvel Fredericia som Kolding og Vejle, der alle har gå-gadeområder med mange butikker. Skal det være et storcenter, så er både Kolding Storcenter, Rosengårdscentret i Odense, Bryggen i Vejle indenfor rækkevidde.
Den Gamle By i Århus 
Lillebæltsbroen 
Trapholt Kunstmuseum i Kolding 

6. Juli fest i Fredericia

Besøg Fredericia omrking d. 5. og 6. juli, hvor fæstningsbyen hvert år fejrer den historiske sejr i 1849 med optog af soldater i autentiske uniformer, kanonsalutter og anden festivitas.